Hjem

Sharman Estates er one-stop-shop som er basert i Gran Alacant og tilknyttet mange andre vellykkede byråer over hele Costa Blanca.

Vi forstår at akkurat som alle eiendommer er forskjellige, så er også våre kunder. Så vi skreddersyr tjenesten vår etter dine individuelle behov. Dette er det som gjør oss forskjellige og den pålitelige agenten som er valgt for alle dine eiendomsbehov.

Med erfarne medarbeidere som vil lytte nøye til dine behov, kan vi levere en utmerket og skreddersydd tjeneste for å generere de resultatene du forventer når det gjelder kjøp, salg, utleie eller administrering av ditt hjem.

Hver av våre eiendomseksperter har omfattende kunnskap om sitt område og bruker dette for å gi deg en ærlig vurdering basert på en rekke aspekter, for eksempel etterspørsel og tilbud fra markedet.

Kom og møt oss, vi venter på å ordne alt fra start til slutt!

Hvor er vi?

Den idylliske byen Gran Alicant ligger bare 10 minutter fra Alicante flyplass og 15 km fra den spektakulære byen Alicante, kjent for sine vakre strender, internasjonale restauranter og fantastisk natur. Denne fredelige byen er fantastisk for en rask pause eller en levetid med solskinn og lykke.

Noen av de omkringliggende byene rett utenfor døren er Santa Pola, Torrevieja, Alicante og Elche, som er fantastiske og har mye å tilby.

Attester:

Sharman Estates tar seg av alt

Å kjøpe eiendom i Spania kan virke både forvirrende og komplisert for en nordmann. Språket hos notarius og offentlige kontor foregår på spansk og prosessen er veldig annerledes enn i Norge. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å engasjere en advokat for å ta seg av overtagelsen, men da avtalen med kjøper var klar tilbydde Sharon seg til å ta seg av resten og for en langt lavere pris. Div. fullmakter ble underskrevet og Sharon ordnet med NIE og bankkonto. Salgsummen ble overført og til slutt møtet hos notarius publicus. Evt. skepsis var forlengst borte. Sharon er også "keyholder" . Hun tar seg inn i leiligheten for å sjekke at alt er i orden og varsler om evt. husokkupanter skulle bryte seg inn. I tillegg kan jeg nevne at hun henter og bringer på flyplassen, rengjøring og ellers formidler håndverkere div. Alle regninger og kommunikasjon med det offentlige, nettlei forsikringer div går gjennom Sharon. Da slipper jeg å bekymre meg for at jeg ikke får med meg all info. Min spanske bank varsler meg hver gang kontoen blir belastet. Spansken min er så langt veldig dårlig så da jeg skulle kjøpe bil fikk jeg Sharon til å bli med. Å kjøpe nå bil er stor stas , men Sharon hadde nok større glede av å reise rundt enn meg. Det det kostet å engasjere henne ble fort tjent inn i redusert pris og lengre garanti. Sharon er full av energi, har et vinnende vesen og hennes gode humør er smittende. Har ingen problemer med å anbefale Sharon.

Martin Prøis