Om oss

Målet vårt som selskap og agenter er at du skal få en vennlig, men profesjonell følelse fra start til slutt uten å føle deg utenfor. Som du kan se fra våre attester, tar vi sikte på den høyeste serviceformen og kan garantere at du ikke blir sviktet. Med et stort eiendomsteam bestående av juridiske eksperter, eiendomsutviklere og byggefirmaer som er basert mellom Spania og Storbritannia, gjør det oss perfekt for kunder som ønsker å flytte til utlandet til Spania eller tilbake til Storbritannia.

Se ikke lenger, vi er din one stop butikk på Costa Blanca!

Møt teamet vårt

Sharon Garcia
Sharon Garcia: Alicante Kontorsjef

Etter å ha bodd og jobbet i Gran alacant de siste 10 årene, har jeg lagt merke til hvor frustrerende den mottatte tjenesten kan være for noen som kjøper et hus enten det er i ditt hjemland eller i et fremmed land uten å forstå et system som stadig endrer seg. Innfødt på 3 språk, og en lokal til Costa Blanca. Jeg kan hjelpe deg med enhver tjeneste fra start til slutt.

Attester

Sharman Estates tar seg av alt

Å kjøpe eiendom i Spania kan virke både forvirrende og komplisert for en nordmann. Språket hos notarius og offentlige kontor foregår på spansk og prosessen er veldig annerledes enn i Norge. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å engasjere en advokat for å ta seg av overtagelsen, men da avtalen med kjøper var klar tilbydde Sharon seg til å ta seg av resten og for en langt lavere pris. Div. fullmakter ble underskrevet og Sharon ordnet med NIE og bankkonto. Salgsummen ble overført og til slutt møtet hos notarius publicus. Evt. skepsis var forlengst borte. Sharon er også "keyholder" . Hun tar seg inn i leiligheten for å sjekke at alt er i orden og varsler om evt. husokkupanter skulle bryte seg inn. I tillegg kan jeg nevne at hun henter og bringer på flyplassen, rengjøring og ellers formidler håndverkere div. Alle regninger og kommunikasjon med det offentlige, nettlei forsikringer div går gjennom Sharon. Da slipper jeg å bekymre meg for at jeg ikke får med meg all info. Min spanske bank varsler meg hver gang kontoen blir belastet. Spansken min er så langt veldig dårlig så da jeg skulle kjøpe bil fikk jeg Sharon til å bli med. Å kjøpe nå bil er stor stas , men Sharon hadde nok større glede av å reise rundt enn meg. Det det kostet å engasjere henne ble fort tjent inn i redusert pris og lengre garanti. Sharon er full av energi, har et vinnende vesen og hennes gode humør er smittende. Har ingen problemer med å anbefale Sharon.

Martin Prøis